PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

ONLINE 

Online therapie...?

 

Ja zeker! De therapieën zijn zo goed doorontwikkeld ontwikkeld dat ze via videobellen plaatsvinden.

Het allergrootste voordeel is de focus die ontstaat. Je brein werkt sneller omdat het de 'mitsen en maren' (die ontstaan wanneer je in fysieke aanwezigheid met elkaar spreekt) overslaat zodat er geen oorverdovende stiltes vallen. Daardoor kom je beduidend sneller tot de kern van het probleem met bijbehorende oplossingen. 

Het heeft als bijkomend voordeel dat je in je eigen omgeving vaak meer op je gemak en comfortabel voelt. Je durft je daardoor nog meer open te stellen. Je praat dan makkelijker over wat je eigenlijk dwarszit.

Het is 100% volwaardige therapie. In je eigen veilige omgeving, met professionele hulp je klachten aanpakken.OnlineTherapie-1.jpg

 

Misschien heb je een beetje raar of ongemakkelijk gevoel bij “therapieën via een beeldtelefoon” , maar je zal merken dat het al heel snel went. 

Een groot deel van de cliënten geeft aan het juist prettig te vinden, en niet alleen omdat er nu geen reistijd meer is wat tijd bespaart.Afstand is helemaal geen probleem meer.

En vind je het dan toch wel heel erg spannend om Online te gaan? Geen probleem, dan oefenen we een paar dagen van te voren met een paar minuten 'proef-beeldbellen'. Maak je geen zorgen, ik loods je er doorheen.

 

Zo eenvoudig is het

Dit is wat je nodig hebt en wat je waarschijnlijk al hebt.

  • Een smartphone, tablet, laptop of computer met een camera en microfoon. (Beiden zijn vrijwel altijd standaard op je apparaat aanwezig.)
  • Een internetverbinding.
  • Evt. “oortjes" met microfoon voor een betere focus van jezelf en prettiger geluidskwaliteit. 

De voordelen van online therapie

  • Professionele en 100% volwaardige therapie.
  • Grotere focus en sneller resultaat. 
  • Lekker comfortabel en veilig in je eigen omgeving.
  • Vanaf iedere, door jouw gewenste, locatie toch kunnen 'therapieën'.
  • Op reis of vakantie? Geen probleem; een internetverbinding volstaat.
  • Geen reistijd.

 

Pak lekker een kop koffie of thee, dan gaan we samen aan de slag.

 

 

EINDELIJK FLOREREN


Wat zeggen zij....

Bedankt dat je mij hebt uitgelegd waarom online therapie nuttig kon zijn. Het was goed om te weten dat dit een goede manier is voor mensen om zich op hun gemak te voelen, om te praten over wat hun dwarszit. Dit was voor mij erg belangrijk. Daardoor durfde ik te gaan praten en kreeg ik de hulp die ik nodig had.

    Paul

 

Euhhh... Online therapie? 

Is dat nou wel wat voor mij? Ik weet nog dat ik het dacht. Maar Carry heeft mijn twijfels hierover volledig weggenomen door heel eenvoudige en duidelijk instructie per mail te sturen. Ik mocht het zelfs een keertje testen. Een paar dagen van te voren heeft ze mij met de beeldtelefoon gebeld. Dat ging in een keer goed waardoor alle spanning van me afgleed. Ik ben bang voor oogcontact en voor mij bleek het beeldbellen de perfecte oplossing. Ik had nu niet het gevoel dat er iemand naar me zat te staren, die op een paar meter afstand van mij zat te wachten op een antwoord.

Ik voelde me vrij om de dingen te zeggen die ik anders toch niet zou zeggen, gewoon omdat iemand me zit aan te kijken.

Inmiddels gaat het een stuk beter met me. Ik ben minder angstig dan voorheen en voel me rustiger.

     Een oogschuw meisje

Carry legde gelijk de vinger op de zere plekken. Ze wond er geen doekjes om, was direct en toch ook heel zacht. Zij zag dingen die ik zelf niet zag. Ik kon de stappen gaan zetten die nodig waren.

    Karin