PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT FYSIEKE EN MENTALE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

IETS OVER MIJ

Zomer 2011: Een kanjer van een Burn-out, daar kwam ik in terecht. Carry van Veen Bewust Floreren

Ik kon letterlijk niks meer. Niet meer lopen, niet meer nadenken, ademen was moeilijk en lichaamsreflexen waren gedeeltelijk uitgevallen. 
Het waren allemaal verschijningsvormen van het MindBody Syndroom / TMS.

 

Na een jaar van herstel heb ik mezelf weer kunnen vinden, geleerd hoe waardevol het leven kan zijn, hoe fijn het is om eruit te halen wat er in zit met alle beperkingen die ik heb. Als ik zie waar ik nú sta in het leven, wat ik allemaal weer kan en doe, dan voel ik mij echt bevoorrecht. 

Ik floreer!

 

Wens en missie

Daarna kwam voor de 2e keer het werken met  therapieën die de samenhang tussen lichaam en geest duidelijk maken in mijn leven. Therapievormen die de kern van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten oplossen. Ongeacht je leeftijd. Dit gevoel was zó nadrukkelijk aanwezig dat ik niet anders kon dan dit weer op te pakken. Ik realiseerde mij dat als het voor mij mogelijk is om weer het maximale uit mijn leven te halen dat een ander dat óók kan! 

Zo ontstond mijn wens en missie: iedereen kan floreren.

Ja, ook jij! En ik kan je daarmee helpen.

 

 

Én..... ik wilde méér

Het werken met mensen heeft altijd al in mij gezeten. Op mijn 14e wist ik heel zeker dat ik verpleegkundige wilde worden. Jaren lang heb ik ervaring opgedaan in diverse (academische) ziekenhuizen, verpleeghuizen en de thuiszorg.

 

Ik wilde op dieper niveau mensen kunnen helpen, de oorzaak van ziekte aanpakken en het leven comfortabeler maken. Ik wilde anderen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Diep van binnen wist ik dat het kon, daar was ik van overtuigd.

 

Tijdens mijn verdieping in andere methoden deed ik een prachtige ontdekking: mijn gave om het zelfgenezend vermogen van de ander een enorme impuls te geven. Hierdoor komt herstel sneller en effectiever tot stand. Zo ontstaat er weer balans en ruimte om het maximale uit het leven te halen.

 

 

  • MindBody therapeut en coach
  • Levenscoach 
  • Gediplomeerd Hypno- en Regressie therapeut
  • Gediplomeerd Energetisch therapeut
  • Gecertificeerd Dorn-therapeut en Breuss-masseur
  • Gecertificeerd Balansmassage therapeut
  • Aangesloten bij NIBIG
  • Aangesloten bij STIBAG
  • Aangesloten bij Bewust Dronten www.bewustdronten.nl