PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

ONLINE & CORONA

Online therapie...?

 

Ja zeker! De therapieën zijn zo ontwikkeld dat ze uitstekend via videobellen kunnen plaatsvinden.

Sterker nog; op dit moment vinden vrijwel alle therapieën via videocalls plaats. Deze therapievorm heeft een enorme vlucht genomen sinds de uitbraak van het Coronavirus.

Het is 100% volwaardige therapie die de ruimte biedt om vanuit huis, in je eigen veilige omgeving, met professionele hulp je klachten te gaan aanpakken.OnlineTherapie-1.jpg

 

Misschien heb je een beetje raar of ongemakkelijk gevoel bij “therapieën via een beeldtelefoon” , maar je zal merken dat het al heel snel went. 

Het heeft als bijkomend voordeel dat je in je eigen omgeving vaak meer op je gemak en comfortabel voelt. Je durft je daardoor nog meer open te stellen. Je praat dan makkelijker over wat je eigenlijk dwarszit.

Een groot deel van de cliënten geeft aan het juist prettig te vinden, en niet alleen omdat er nu geen reistijd meer is wat tijd bespaart.

Dus verder weg wonen van Dronten is helemaal geen probleem meer.

 

En bovenal.... 100% Coronaproof. Niks geen gedoe met eerst laten testen en anderhalve meter afstand. Niks te maken met 'bij klachten thuisblijven' en dus geen therapie kunnen krijgen. Gewoon kunnen doen wat goed voor je is; nl. coaching en therapie krijgen .

 

En vind je het dan toch wel heel erg spannend om Online te gaan? Geen probleem, dan oefenen we een paar dagen van te voren met een paar minuten 'proef-beeldbellen'. Maak je geen zorgen, ik loods je er doorheen.

 

Zo eenvoudig is het

Dit is wat je nodig hebt en wat je waarschijnlijk al hebt.

  • Een smartphone, tablet, laptop of computer met een camera en microfoon. (Beiden zijn vrijwel altijd standaard op je apparaat aanwezig.)
  • Een internetverbinding.
  • Evt. “oortjes" met microfoon voor een betere focus van jezelf en prettiger geluidskwaliteit.
  • Zelfs al je alleen een mobiel hebt en je kan bijv. Whats-Appen of Face-Timen, dan heb je al genoeg.

De voordelen van online therapie

  • Professionele en 100% volwaardige therapie.
  • Lekker comfortabel en veilig in je eigen omgeving.
  • Vanaf iedere, door jouw gewenste, locatie toch kunnen 'therapieën'.
  • Op reis of vakantie? Geen probleem; een internetverbinding volstaat.
  • Geen reistijd.
  • Heerlijk 100%  Coronaproof.

 

Pak lekker een kop koffie of thee, dan gaan we samen aan de slag.

 

 

EINDELIJK FLOREREN


Wat zeggen zij....

Bedankt dat je mij hebt uitgelegd waarom online therapie nuttig kon zijn. Het was goed om te weten dat dit een goede manier is voor mensen om zich op hun gemak te voelen, om te praten over wat hun dwarszit. Dit was voor mij erg belangrijk. Daardoor durfde ik te gaan praten en kreeg ik de hulp die ik nodig had.

    Paul

 

Euhhh... Online therapie? 

Is dat nou wel wat voor mij? Ik weet nog dat ik het dacht. Maar Carry heeft mijn twijfels hierover volledig weggenomen door heel eenvoudige en duidelijk instructie per mail te sturen. Ik mocht het zelfs een keertje testen. Een paar dagen van te voren heeft ze mij met de beeldtelefoon gebeld. Dat ging in een keer goed waardoor alle spanning van me afgleed. Ik ben bang voor oogcontact en voor mij bleek het beeldbellen de perfecte oplossing. Ik had nu niet het gevoel dat er iemand naar me zat te staren, die op een paar meter afstand van mij zat te wachten op een antwoord.

Ik voelde me vrij om de dingen te zeggen die ik anders toch niet zou zeggen, gewoon omdat iemand me zit aan te kijken.

Inmiddels gaat het een stuk beter met me. Ik ben minder angstig dan voorheen en voel me rustiger.

     Een oogschuw meisje

Carry legde gelijk de vinger op de zere plekken. Ze wond er geen doekjes om, was direct en toch ook heel zacht. Zij zag dingen die ik zelf niet zag. Ik kon de stappen gaan zetten die nodig waren.

    Karin