MANUELE- EN ENERGETISCHE THERAPIEËN

Mentale en psychologische therapie

 

Wil je eindelijk af van faalangst, een (bijna) burn-out, niet lekker in je vel zitten, piekeren en malen, relationele problemen met werk of partner?

Of zou je graag beter met je pijnklachten willen kunnen omgaan?

Deze vorm van therapie kan je daarmee helpen.

Met de mentale en psychologische therapieën  kan gewerkt worden aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten.

Deze eigentijdse behandelingen  bestaan uit  effectieve en snelwerkende methoden.

Afhankelijk van je klachten en verhaal  kan daarbij gekozen worden uit  hypnotherapie, regressie therapie, aangevuld met coaching, NLP en Mindfullness technieken.

Omdat wij ook nu je klachten op verschillende niveau's benaderen zal veelal een mengvorm het beste resultaat opleveren. 

Het kan je helpen om meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

 

 

Regressie therapie

Deze methode biedt in mkorte tijd resultaat.

De oorzaak van uw klachten kunnen wellicht uit het verleden komen. Negatieve gebeurtenissen van toen kunnen nu (on)bewust problemen veroorzaken.

Een burn-out, onzekerheid, niet lekker in je vel zitten, piekeren en malen, relationele problemen met werk of partner zijn hier een paar voorbeelden van.

 Op basis van uw klachten en uw verhaal stellen wij een op u afgetsemde behandeling samen.

 

 

HYPNOTHERAPIE

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Tevens is het een manier je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze vorm van therapie kan helpen meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

Moderne Hypnotherapie is niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliënt in een hele diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie.

Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht gebruikt die je kunt vergelijken met dagdromen. Het gaat hier om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld, misschien heb je wel eens ervaren dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van aandacht richten waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijf, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn.

Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten.Ook wordt contact gemaakt met het onbewuste en kan je bronnen aanboren in jezelf zoals nieuwe levensenergie waarmee nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

 

 

Een combinatie van de volgende methoden kan worden toegepast:

Visualisaties, ontspanningsoefeningen, mindfulness-oefeningen, coaching, regressietherapie, innerlijk-kind werk, NLP, gestalt, reïncarnatietherapie, voorouderregressie, RET, simontontherapie, werken met dromen

De begeleiding kan bestaan uit

 • Ik-versterking
 • Ontspanning
 • EMDR*
 • EFT*
 • Regressie
 • Reincarnatie
 • Gesprekken, RET*
 • Transactionele Analyse
 • Begeleiding bij pijn en ziekte
 • NLP*
 • Kindertherapie
 • Relatietherapie
 • Sociaal panarama
 • Delenwerk

REGRESSIETHERAPIE

 

 

 

Counseling

Counseling is een laagdrempelige en praktische vorm van hulpverlening. De overtuiging dat ‘ieder mens alles in zich heeft voor positieve verandering’ staat in de begeleiding centraal. Ik begeleid je in je zoektocht naar het antwoord op je (levens)vragen en stimuleer ik je om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en de keuzes die je daarin maakt.

Hoe werkt counseling?

Tijdens individuele gesprekken krijg je inzicht in je gevoelens en gedachten, en hoe deze van invloed zijn op je huidige situatie. Hiermee wordt duidelijk welke mentale blokkades jou in de weg staan. Vervolgens begeleid ik je om vanuit een nieuwe, positieve denkrichting keuzes te maken die je wèl energie geven en die je brengen waar je wilt zijn.

In het begeleidingstraject fungeer ik als klankbord, spiegel, vertrouwenspersoon en coach. Counseling is praktijk- en doelgericht; hierdoor zijn concrete resultaten vaak al na enkele gesprekken merkbaar. Gemiddeld zijn 4 tot 6 sessies voldoende om je weer op weg te helpen.

Voor wie is counseling geschikt?

Counseling is geschikt voor mensen met emotionele problemen of (levens)vragen op het gebied van het eigen functioneren. We hebben in iedere levensfase vrijwel dagelijks mee te maken met veranderingen. In de meeste gevallen leiden veranderingen tot nieuwe uitdagingen, groei en persoonlijke ontwikkeling. Veranderingen kunnen er echter ook voor zorgen dat we uit balans raken. Wanneer deze situatie (te) lang aanhoudt, kunnen een verlies aan levenslust, vage pijnklachten en het idee ‘vast te zitten’ zorgen voor een onbestemd of zelfs opgebrand gevoel. Ik kan je helpen om het balans te herstellen.

in het leven naar boven komen

 

 

Ook staat Bewust Floreren bekent om de intensieve en respectvolle behandelingen.                                                                     Deze zijn gebaseerd op bewezen effectieve en snelwerkende methode.

 

de tehrapie bestaat dan ook uit deze 2 componenten. De manuele thjerapie kan bestaan uit het letterlijk rechtzetten van het lichaam  door middel van Dorntherapie. En kan daarnaast ook gespecialiseerde massages omvatten.

De mentale en psychologische kant kan benaderd worden met een breed scala aan 

Door de balans tussen lichaam en geest te herstellen     meerdere kanten te benaderen kan er een uniek behandelplan worden samengesteld. Er wordt dan ook ter plaatse, vooraf aan iedere behandeling, samen met u bekeken welke samenstelling van methodieken nodig is om tot floreren te kunnen komen.

 

 

BF / CVV beheerst vele technieken en bekijkt  de klachten en de pijn vanaf meerdere kanten.                                                 Ter plaatse wordt, vooraf aan iedere behandeling, bekeken welke methode er nodig is.                                                       Hierdoor is een uniek en persoonlijk behandelplan gegarandeerd voor het optimale resultaat.

       

 

De psycho-manueel therapeut kan u begeleiden en helpen met het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning. De therapeut leert u 'luisteren' naar uw eigen lichaam. U leert invloed te krijgen op uw gezondheid, zodat u na de therapie beter in staat zult zijn om uw klachten aan te pakken.

 

 

onder vallen alle mentale en psychologische therapieën.

Hypno en regressie therapie vormen de het belangrijkste deel hier van.

Het beste van 2 werelden wordt hier samengevoegd

 

 gyjtiughhgflgu

 

 

  

 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Carry van Veen www.bewustfloreren.nl T:06-24 44 53 66

De Muddegezaai 13    8252 KC Dronten

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

     Bewust Floreren kiest voor groen Recycling-Symbol-1.jpg