PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

MENTALE EN PSYCHOLOGISCHE THERAPIE

MINDBODY THERAPIE

 Van last naar leven

 

 • Wil je eindelijk af van faalangst, een (bijna) burn-out, niet lekker in je vel zitten, piekeren en malen, relationele problemen met collega's of partner?
 • Zou je graag beter met je lichamelijke (pijn)klachten willen kunnen omgaan? Zou je ze willen verlichten?
 • Om daardoor weer meer te kunnen doen wat je wilt doen?

Deze therapievorm kan je daarmee helpen!

 

Breed inzetbaar

Met de mentale en psychologische therapieën  kan gewerkt worden aan emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Deze eigentijdse behandelingen  bestaan uit  effectieve en snelwerkende methoden.

Er zijn verschillende vormen van therapie mogelijk. Sommige bestaan uit vormen van coaching om inzicht te krijgen in de klachten en de samenhang met diverse factoren in je leven. Vervolgens kunnen we je helpen met deze te optimaliseren door een positieve "mindset" te ontwikkelen.

 

Tijdens andere onderdelen van de therapie werken we met  een heel natuurlijk verschijnsel dat vanzelf ontstaat door je te concentreren. Je kunt het vergelijken met het kijken naar bijvoorbeeld een boeiende film: je leeft mee in de film, maar je weet tegelijkertijd ook waar je bent. Je zou het een soort "dubbel bewustzijn" kunnen noemen.  Door dit "dubbele bewustzijn" kun je goed ontdekken hoe de verschillende factoren invloed kunnen hebben op je leven. Dit specifieke bewustzijn kan ook duidelijke maken hoe vroegere ervaringen kunnen doorwerken tot op dit moment. Dit kunnen zowel negatieve als positieve ervaringen zijn.

 

Herken je dat?

Iedere keer maar weer opnieuw tegen dezelfde soort problemen aanlopen?160331CarryBewustFloreren_vrijstaanddef-7kopiekopie.png

Meestal kun je aan de hand van één of twee (onverwerkte) gebeurtenissen toegang krijgen tot alle ervaringen die door hetzelfde thema verbonden zijn. Die ervaringen kunnen voorkomen in meerdere ‘belevingsgebieden’:  vorige levens, de prenatale tijd en de geboorte, of tussen je geboorte en nu. Sterker nog: vaak blijken ervaringen rondom een bepaald thema in alle drie van de hierboven genoemde gebieden voor te komen. Door te werken in de verschillende gebieden bereik je het beste resultaat.

 

Diezelfde staat van bewust zijn kan ingezet worden om lichamelijke (pijn)klachten minder hevig te gaan ervaren. Naast ze minder hevig te gaan ervaren helpt het ook om er makkelijker mee om te gaan. Door deze combinatie kan je je vrijer gaan voelen om de dingen te doen zoals je ze zou willen doen.

 

Combinatie(s) voor balans

Afhankelijk van je klachten en je levensverhaal kunnen we gaan kiezen  uit    hypnotherapie,    regressietherapie  of counseling. 

Om de therapie nog effectiever te maken kunnen binnen deze hoofdstromen verdere specifieke combinatie(s) gemaakt worden. Hiermee kan ik je helpen om meer balans en zelfvertrouwen te vinden en evenwichtiger in het leven te staan.

 

De volgende therapievormen bied ik je aan:

 • Hypnotherapie
 • Regressie therapie
 • Coaching / counseling
 • NLP (Neuro Linguistisch Programeren)
 • Visualisaties
 • Ontspanningsoefeningen
 • Innerlijk-kind werk
 • Ik-versterking
 • Innerlijke delen
 • Gestalt- en mindfulness technieken

 


Wat zeggen zij....

Heel eerlijk gezegd? Ik had de hoop op verbetering van mijn migraineklachten al opgegeven.

Tot dat iemand mij zei: "je moet eens naar Carry gaan, zij heeft mij ook goed geholpen".

Ja, ja, dacht ik. Eerst zien en dan geloven! 

Maar ze had gelijk. Na de eerste behandeling was de migraine al duidelijk minder hevig en minder vaak.        

Op goed onderbouwd advies en concrete aanwijzingen van Carry heb ik mijn voeding en leefwijze wat aangepast. Tegenwoordig ga ik 1 keer in de 3 á 4 maanden naar Carry en daarmee blijft de migraine zo goed als buiten de deur. Ik heb geen tabletten meer nodig, lig niet meer met de gordijnen en ramen dicht in bed en voel me energiek.

Ik durf oprecht te zeggen: "Zó kan het dus ook!".

     Christine

Carry bood mij aan mij te helpen met het stukje onzekerheid dat ik heb. Alsof er in mijn achterhoofd een stemmetje zei: “Je bent het niet waard”.

Na de intensieve, emotionele sessie was ik wat sceptisch; geen flauw benul wat dit met mij zou doen als ik weer buiten de deur stond.

Mooi dat ik daar op korte termijn een antwoord op kreeg!
Iemand stelde mij voor op een ondernemers-event mee te doen aan het zakelijk speed daten.

Help! Dat is dus echt niets voor mij! Maar ik heb me over die drempel heen gesleurd en ben dit aangegaan. Eerst wat onzeker, maar langzamerhand stond ik er echt.
Fantastisch!

Ik durf echt stellig te beweren dat ik dit zonder de sessie bij Carry niet had aangedurfd.
Dank je wel Carry!

     Anoniem

Plotseling had ik hevige in mijn rug en kon nog geen krant optillen.
Voor de zoveelste keer! Na een eindeloze stoet artsen, fysiotherapeuten, 'krakers' etc. was er nog steeds geen medische reden gevonden. Iemand vertelde mij dat chronische en terugkerende pijnen te maken kunnen hebben met het niet handig omgaan met stress. Hijzelf was hier volledig van overtuigd en vertelde uit eigen ervaring dat hij inmiddels had geleerd om op een gezondere manier met stress om te gaan. En dat daarmee zijn rugpijn enorm was afgenomen. Hij vertelde mij over jou (Carry). Gelijk daarna heb ik maar even gebeld voor een afspraak en ik kon al binnen een paar dagen geholpen worden. Gelijk na de eerste behandeling kon ik al weer veel meer en was de pijn al een flink stuk verlicht.
Na nog 3 behandelingen en oefeningen die ik thuis kon doen was de pijn volledig weg en ben ik weer helemaal mobiel. En kan ik volop in mijn bedrijf werken en van het leven genieten.

 

      Johan