PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

WERKWIJZE

 

Uniek online begeleidingstraject                                      BewustFlorerenvrijheid025-.png

De gehele therapie, inclusief de online trainingsmodule, vindt online plaats.

Het allergrootste voordeel hiervan is dat er een verhoogde focus ontstaat waardoor er sneller en effectiever veranderingen plaatsvinden.

De 1:1 sessies gaan via videobellen. En de online trainingsmodule doe je zelfstandig via een inlogcode.

Na de intake, om helder te krijgen welke klachten je hebt en hoe ze je leven beïnvloeden gebieden, volgt direct de eerste behandeling. Dit kan bestaan uit extra informatie over jou klachten en hoe zij je brein aansturen. Of misschien ben je al zover dat je een specifieke oefening kan doen. Of dat een vorm van hypnose of regressietherapie beter is voor jou.

Tijdens de behandelingen zullen nuchtere rationele psychologische aspecten als ook het gevoel en  emoties de revue passeren. Ze krijgen de aandacht die ze verdienen.

Oorsprong

Juist door het probleem vanaf de verstandelijke psychologische kant  én het gevoel met de bijbehorende emoties te benaderen wordt de kern snel duidelijk. Op deze manier wordt het verband tussen lichaam en geest snel opgespoord.

Zodoende krijgt het herstelproces een flinke impuls, kan er snel resultaat zijn. Dat biedt uitzicht op verbetering en het geeft een positieve motivatie om door te gaan.

 

Meest zichtbaar

  • Wanneer fysieke klachten de boventoon voeren gaan we pas verder als uitgesloten is dat er géén medische oorzaak is. Vervolgens kijken we naar de huidige mobiliteit, de mate van pijn en de beperkingen die het met zich meebrengt. Daarna starten we direct met het programma. Regelmatig is er aan het einde van de sessie al verbetering waarneembaar.                                
  • Als de mentale en psychologische klachten het meest naar voren komen kunnen we starten met het vergroten van de mentale weerbaarheid. Tegelijkertijd help ik je met het opsporen van de negatieve oorsprong van de problemen. Aansluitend gaan we aan de slag om deze om te zetten naar een positief gevoel zodat je beter gaat functioneren. Hiervoor zijn prachtige technieken beschikbaar zoals hypnotherapie en regressietherapie. Hierdoor kan je zelfvertrouwen en veerkracht toenemen.

 

En daarna?

Voor iedere behandeling wordt aan de hand van de verbeteringen bepaald welke (combinatie van) behandelmethodes nodig is. Hierdoor gaat iedere behandeling het maximale resultaat brengen en blijven de resultaten beter behouden. Meestal worden je klachten snel minder en worden de periodes tussen de behandelingen steeds groter. Dit gaat je helpen om het vertrouwen in jezelf en je lichaam te vergroten.

JA, ook jij kan pijnvrij en klachtenvrij worden! Het leven wordt weer van jou!

 


Wat zeggen zij....

Stik zenuwachtig was ik toen ik voor het eerst naar Carry ging. Maar dat bleek het meest zinloze van al te zijn. Ik heb geleerd dat mijn onbewuste angst voor afwijzing mij veel te veel dwars heeft gezeten. Eindelijk heb ik geleerd om een flink stuk relaxter te zijn.

   Anoniem


Door jouw behandeling is mijn rugpijn al goed afgenomen. Bedankt Carry, je hebt gewoon goed werk gedaan!!

    Sophya

Onlangs vroeg een vriendin van me wat mijn doel was van de mind&body connection therapie. Zonder het direct te beseffen was daar opeens het antwoord. Door een verbeterde stroming in de energiebanen, het doorbreken van blokkades en het leren afvoeren van afvalstoffen is er een betere balans gekomen tussen lichaam en geest. Ik durf weer te vertrouwen op mijn eigen kracht. Na lange tijd afhankelijk geweest te zijn van medicatie ga ik het nu weer zonder proberen. Carry, bedankt voor je professionele maar toch ook integere behandelingen. Ik heb alle vertrouwen in je!

      Anoniem

Naast de fysieke behandeling, waar mijn lijf door loskwam, werden door de gesprekken en oefeningen met Carry zaken, die onder water speelden, naar de oppervlakte gebracht.

Dit heeft mij geholpen om opnieuw naar situaties te kijken en er anders mee om te gaan. Soms confronterend, maar als je daarvoor openstaat, kan het resultaat zijn: minder zelfkritiek en meer ontspanning.

   Anja