PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

REGRESSIETHERAPIE

Een mooie ontdekkingstocht 

 

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met problemen. Die kunnen zich voordoen op emotioneel, lichamelijk en/of mentaal niveau. Door goed door te vragen op jouw klacht en eerdere gebeurtenissen maken we de rode draad in je leven zichtbaar. Je zou ook kunnen zeggen dat je inzicht krijgt in de thema's waar je tijdens je leven regelmatig tegenaan blijkt te lopen. 

 

BewustFlorerenRegressietherapie-1.jpg

Tijdreizen

Vervolgens gaan we samen terug naar de ervaringen in het verleden die de issue's deden ontstaan. De ervaringen die het sterkst voor jouw huidige problemen zorgen komen vanzelf naar boven. Vervolgens gaan we daaraan werken. Het is onbelangrijk hoelang geleden ze plaatsvonden; dat kan gisteren zijn, tien jaar geleden, in de jeugd, tijdens de geboorte/zwangerschap of tijdens vorige levens. 

Samen gaan we de ervaring(en) op een goede manier veilig herbeleven zodat onverwerkte emoties alsnog verwerkt kunnen worden. De negatieve lading kan daardoor getransformeerd worden naar een gezonde manier van denken en handelen. Door deze vorm van bewustwording kan je de gebeurtenis niet alleen een plek geven maar kan je zelfs je rugzak simpelweg leegmaken.

Je kan weer rust en ruimte voelen.

Je opnieuw vrij voelen.


Wat zeggen zij....

Bij Carry in behandeling en er gebeurt van alles in de goede zin van het woord.

Dit had ik jaren eerder moeten doen zeg, wat fijn. En ook zo fijn dat het voor een fibromyalgie-patiënt toegankelijk is. Het is een hele fijne zachte benadering met grote goede gevolgen.

Heel veel dank Carry !

      Annemieke

Eindelijk ben ik van mijn rusteloze benen af!!

Wat een heerlijkheid om na járen weer gewoon 's nachts te kunnen doorslapen.

      Anoniem

Ik vond het toch zo fijn om naar je toe te gaan!!

Ik ben zoveel wijzer geworden en heb het leven weer goed op orde. En....?

Vooral van mijn rugpijnen af! Gelijk al na 1 keer merkte ik het verschil.

      Karin