PSYCHO - MENTALE THERAPIE (mind-body therapie)

PAKT MENTALE EN FYSIEKE KLACHTEN VANUIT DE OORZAAK AAN !

HYPNOTHERAPIE

Moderne hypnotherapie

 

Moderne hypnotherapie heeft veel te bieden. Zo kan je werken aan:

  • Emotionele klachtenDumptheLoadBewustFlorerenregressietherapie-1.jpg
  • Psychische problemen
  • Lichamelijke (pijn) klachten.

 

Tevens is het een manier om je bewuster te worden van allerlei belemmerende gedachten en gedragspatronen in je leven en je daarvan te bevrijden. Deze therapievorm helpt om sneller en makkelijker bij je emoties en gevoel te komen. Om eenvoudiger negatieve lading van gebeurtenissen af te halen. Eindelijk je rugzak leegmaken. Het ondersteunt je in transformeren naar meer balans, zelfvertrouwen en optimistisch in het leven staan.

 

Ook bij (chronische) pijn

Hypnotherapie kan je helpen om pijnklachten minder heftig te ervaren. Het kan je leren om beter met de pijn om te gaan. De therapie kan je gaan helpen om meer vrijheid te gaan voelen en om de dingen te doen zoals die je graag wilt doen.

 

Moderne Hypnotherapie is niet te vergelijken met de klassieke hypnotherapie, waarbij de cliënt in een hele diepe trance gaat en zich weinig herinnert van wat er gebeurt tijdens de sessie.

 

Ontspanning en veerkracht DagdromenHypnotherapieBewustFloreren.jpg

Moderne hypnotherapie maakt gebruik van een combinatie van ontspanning en gerichte aandacht die je kunt vergelijken met dagdromen. Het gaat om een natuurlijk verschijnsel dat je vast zelf wel eens hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld dat je zo gefocust en ontspannen een boek leest of naar een film kijkt dat je niet meer afgeleid wordt door de omgeving.

Moderne hypnotherapie maakt doelgericht gebruik van deze natuurlijke vorm van aandacht richten waardoor je het denken voldoende loslaat, maar toch alert en bewust blijf, om in contact te komen met diepere lagen van jouw bewustzijn.

Op deze manier kom je, bijvoorbeeld, gemakkelijker in contact met vroegere ervaringen, emoties en gedachten die jouw leven kunnen beperken of blokkeren en wordt inzicht verkregen in de oorzaak van de klachten. Ook kan contact worden gemaakt met het onbewuste en kan je bronnen aanboren in jezelf zoals nieuwe levensenergie waarmee nieuwe mogelijkheden en oplossingen ontstaan.

 

EINDELIJK JE RUGZAK LEEG

 


Wat zeggen zij....

Carry legt alles tijdens de behandeling duidelijk uit en werkt op een heel plezierige manier. Daar ben ik heel erg blij mee.

Aanbevelenswaardig bij vrienden en familie.

   Betty

Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken, en de goede en duidelijke behandeling die je mij hebt geboden rond mijn problemen.

Voel me sterk en opgelucht.

   Anoniem

Empathisch, Eerlijk en Effectief zijn de woorden die ik wil toevoegen aan de woorden Oorzaak Opsporen en Oplossen op de home pagina.

Dank je wel Carry voor je top begeleiding.

   Anoniem